За нас

Как започна всичко – нашата история

Започнахме своята дейност с почистването на скромен брой частни домове и офиси през 2008 г. като малка семейна фирма. Оттогава до днес дружеството развива поетапно своята дейност в София и в страната, достигайки до покритие в 85 населени места в България и с над 200 служители хигиенисти, заети на трудов договор. Управител и едноличен собственик на „ВИП ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ“ ЕООД е Вера Петрова – основен инвеститор в годините.

Кои сме ние – нашият екип

Нашият екип се състои от квалифицирани професионалисти, които гарантират висококачествени резултати. Осигуряваме на своите служители освен доброто си отношение и коректност в заплащането на полагаемите се трудови възнаграждения, така и със застраховка „Трудова злополука“. В полза на клиентите си, фирмата има сключена „Застраховка трети лица“ с много висока степен на покритие при събития. Същевременно, компанията работи активно със свои възложители и на принципа “Business-to-Business”. По този начин „ВИП ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ“ ЕООД издига като свой основен приоритет да бъде коректен работодател, почтен партньор и желан контрагент.

Защо да ни се доверите

Ние от „ВИП ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ“ ЕООД  извършваме хигиенните дейности основно с чисто нова техника на безспорни лидери на пазара от най-висок клас, а почистващите услуги се осъществяват със специализирани и сертифицирани препарати за професионална употреба, както и със 100% биоразградими препарати, напълно безвредни за хора, животни, растения, и като цяло, за околната среда.