Услуги

Услуги за професионално почистване

„ВИП ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ „ЕООД предлага професионално еднократно и абонаментно почистване на домове, офиси, търговски и индустриални площи от квалифицирани професионалисти. Предоставя се оферта след безплатен оглед, преценка на обема на работа на място и според конкретните изисквания на клиента.

Основно еднократно почистване

Извършва се в удобно за клиента време. В зависимост от замърсеността на обекта, почистването се категоризира като еднократно или основно (което рефлектира върху цената). Ценообразува се след извършване на оглед и преценка на обема на работа на място и според конкретните изисквания на клиента.

Основно следремонтно почистване

Включва отстраняване на строителни отпадъци от обекта, премахване на отлагания от стрoителни материали, разопаковане, почистване и подреждане на мебели и привеждане на обекта в идеално чист и готов за ползване вид. Ценообразува се след извършване на оглед и преценка на обема на работа на място и според конкретните изисквания на клиента.

Абонаментно почистване

Абонаментното почистване представлява обслужване на обект на определен времеви интервал, зададен от клиента (всекидневно, седмично, месечно) в удобно за него време и спрямо конкретните му изисквания.

Професионален домоуправител

  1. Ценообразуване по всички услуги се прави след оглед на наш оперативен мениджър.
  2. Минимална поръчка – 89.00 лева (делнични дни), 109.00 лева (празнични дни).
  3. Експресни поръчки –  цената се завишава с 30 % от представената по оферта стойност на услугите.
  4. В празнични и почивни дни – цената се завишава с 20 % от офертната стойност на услугите.
  5. Търговски отстъпки се дават по договаряне за дългогодишни частни и корпоративни клиенти, както и за корпоративни клиенти при подписване на нови договори със следващи поверени ни от тях обекти.

Пране на мека мебел

Извършва се чрез поетапно разпръскване на препарат с помощта на екстрактор върху повърхността на съответната мебел, след което препаратът се втрива в материята, за да разгради натрупаните замърсявания и накрая се изсмуква със специална водосмукачка . При по-замърсени повърхности се налага повторно изпиране. Както при прането на меки настилки, всички петна се обработват предварително с цел да бъдат отстранени по време на изпирането.

Пране на меки настилки

Извършва се с професионални техника и специални безвредни препарати, чиито подбор зависи от материала  на подовата настилка и степента на замърсяване.  Почистването на меки подови настилки  е целогодишна услуга. То се извършва на етапи, като първият от тях се осъществява чрез еднодискова машина като се втрива препарат в настилката и посредством натиска й се постига почистване в дълбочина. На втори етап посредством мощна три-моторна водосмукачка, мокетът се подсушава. Всички петна се обработват предварително с цел да бъдат отстранени по време на изпирането.

Почистване на твърди настилки

Извършва се посредством роторна /еднодискова/ машина с абразивни дискове или четки, след което разтворът се вакуумира с професионална водосмукачка, благодарение на което подовите настилки остават идеално сухи.

Почистване на щори

Извършва се почистване на всички видове щори – ПВЦ, алуминиеви, дървени или текстилни. В някои случаи се налага почистването да се осъществи чрез демонтаж и обратен монтаж.

Пране на столове

Извършва се по аналогична технология на изпирането на мека мебел. Включва цялостно почистване на конструкцията на стола.

Почистване на фасади по алпийски метод

Услугата се извършва целогодишно от професионални алпинисти. Почистването може да се осъществява ръчно или машинно, посредством най-висококачествени машини на „KÄRCHER“ за машинна обработка, с чиито технологични възможности се постига пълно възстановяване на състоянието на всякакви каменни, фасадни и други повърхности. Рaбoтaта на нашите алпинисти нe пречи нa paбoтния пpoцec в почиствания обект.

Полиране, кристализация, диамантено шлайфане на твърди настилки

а/ Естествените настилки като варовик, мрамор, гранит, мозайка, циментови подове, травертин и други, имат фабрични обработки и полировки, които ги правят бляскави и красиви. Тези повърхностни слоеве трябва да бъдат поддържани правилно и с времето обновявани чрез полиране, нанасяне на емулсия, кристализация, шлайфане и други. За естествените подови настилки, полагането на защитна емулсия (запечатка) е задължително, защото този тип настилки е с висока степен на попиване (хигроскопичност). При липса на запечатка, настилката се замърсява и уврежда много бързо. Полагане на защитна полимерна емулсия може да се направи и върху дърво, корк, ламинат, релефен или грапав гранитогрес, ПВЦ настилки, мозайка и други.  Полиране на подови настилки може да се прилага както върху естествени, така и върху изкуствени подове. Услугата се извършва с помощта на професионални еднодискови или двудискови машини. Използват се гланциращи и полиращи препарати, в зависимост от вида на настилката. След процедурата тя възвръща първоначалния си вид и блясък.

б/ Кристализация се извършва чрез използването на  специален препарат – кристализатор, и посредством еднодискова машина със стоманени дискове. Придава на мрамора огледален гланц и дълготрайна устойчивост срещу износване. Спомага за последваща лесна поддръжка. Кристализацията предпазва от проникване на замърсявания в структурата на мрамора.

в/ Диамантеното шлайфане се прилага по специализирана технология с помощта на диамантени дискове, отнемащи фино до 2-3 мм. от повърхностния слой на настилката. Чрез тази обработка се премахват механични наранявания и замърсявания, като се постига заводска полировка на каменната настилка.

Измиване на стъклени повърхности, прозорци и дограми

Почистването на прозорци е услуга, чието ценообразуване зависи от степента на замърсяване, височината на прозорците или преградните стъклени ограждения, както и от това дали измиването е едностранно или двустранно. Ценообразуването за измиване на дограми е отделно. В зависимост от височината се извършва ръчно или машинно с подходящо оборудване като телескопични удължители, система за височинно почистване или вишка.

Допълнителни услуги

Снабдяване с хигиенни материали и консумативи

Снабдяване с хигиенни материали и консумативи като кърпи за ръце, тоалетна хартия, сапун, салфетки, дезинфектанти и други – извършва се по заявка на клиента, която се заплаща извън хигиенните услуги въз основа на приемно-предавателни протоколи. При подписване на годишен договор предоставяме и монтираме диспенсъри за консумативите за наша сметка.

Сметосъбиране и сметоизвозване

Сметосъбиране и сметоизвозване – нашите дейности включват:
а/събиране и извозване на неопасни битови и индустриални отпадъци
б/събиране и извозване на разделно събрани отпадъци
в/транспортиране на строителни и едрогабаритни отпадъци
г/зимно почистване и поддържане на улични платна, тротоари и пътеки
д/ зимно почистване и поддържане на прилежащи площи на всякакви жилищни и корпоративни сгради.